نمایشگاه «از اوین، با عشق»، بخشی از پروژه تحقیقاتی تاریخ شفاهی جنبش زنان است که در قالب «موزه جنبش زنان» به موضوع‌هایی مانند زندگینامه‌ها ، رویدادها ، نهادها و تولیدات زنان ایران درحوزه‌های هنری، ادبی و اجتماعی می‌پردازد. گستره تاریخی این تحقیق از اواخر دوران قاجار و ظهور اولین بارقه‌های آزادیخواهی از سوی طاهره قره‌العین آغاز می‌شود، به جنبش مشروطه به عنوان نقطه عطف جنبش زنان می‌نگرد و از زمان پهلوی، انقلاب اسلامی و تا به اکنون جنبش زنان را در برمی‌گیرد.

این تحقیق با تکیه بر معرفت‌شناسی موضع فمینیستی، به واکاوی و بازنمایی بخش‌هایی از جنبش زنان با استفاده از قالب‌های هنری می‌پردازد. دوره هر تحقیق دوسال است و حاصل آن در دو فضای دیجیتال و فضای فیزیکی در قالب نمایشگاه‌های کوچک و نمادین در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

نمایشگاه کارهای دستی زنان زندان اوین، به عنوان اولین دوسالانه موزه جنبش زنان، نه با ادعای تصویری تمام و کمال که همچون نمای کوتاهی از مبارزات جنبش زنان ایران در ده سال اخیر به نمایش گذاشته شده است.

علت انتخاب این محدوده زمانی، ده‌سالگی طرح اولیه موزه جنبش زنان ایران است. ده‌سالی که سختی‌ها و مشکلات آن موجب شد که موسسان و حامیان این طرح هریک به گوشه‌ای از جفرافیای سیال جنبش زنان پرتاب شوند. انگار درجدال با ضرباهنگ این پرتاب شدگی است که روز از پی روز آزموده‌تر شده تا که امروز از اوین، تاریک‌ترین گوشه میهمنان ایران، تا به لاهه، این روشن‌ترین ساحل دریای شمال، پل‌های وصل خویش را گسترده‌اند. ملات این پل از خشت جان زنانی ساخته شده که درراه مبارزه برای رسیدن به برابری، تن به حبس داده و دل به دریای جنبش سپردند.